Lite om oss .......

 

 

Vi  är en familj bestående av Ann och Niklas. Vi bor i Luleå Norrbotten med oss bor våra hundar Lucy Blaze Kelly och engelska toy terrier Nova. Dom är våra familjemedlemmar och lever med oss i livet varje dag.

 Vårat mål med att föda upp den strävhåriga foxterriern och Engelska toy terriern är att föda upp sunda friska och mentalt bra hundar. Vi satsar på kvalité inte kvantitet. Det blir därför det blir mindre men väl om omskötta hundar som kommer från oss.

Vi vill ge det små ett gott nytt liv och hitta bra hem till dessa små liv. vi ser till att dom får en bra start i livet. vi ser även till att ta hand om våra valpköpare och hjälper dom så mycket, vi kan för att dom ska få en bra start med sin nya hund.

Vi är medlemmar i Strävhåriga foxterrier klubben och Svenska terrier klubben, wired foxterrier association i England själv klart även i Svenska kennelklubben.

Varför det blev Snowfly´s = snöflygare passade att vi bodde norrut med massor med snö och dessa foxar och dvärgar är ju så glada att dom bara flyger genom snön så då blev det snöflygare. Vårat kennelnamn blev registerat av FCI 2005 som jag då hade tillsammasn med min fd man Jan Johansson och sedan 2014 föder jag upp själv båda raserna.

 

Vi hoppas att ni kan glädjas med denna webbsida och få en bild av våra trevliga hundar och deras familjer

Väl mött Ann Niklas¨!

If you are intrested in our dogs and breeding just contact us by phone or mail

 

send a mail or a call us about our dogs cell phone +46730297636 Ann Hjort

mail: kennel@snowflys.se